I després

L’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols obté el certificat SICTED de qualitat turística en destinació

El guardó reconeix la tasca de l'oficina i el seu compromís de qualitat a l'hora d'oferir els seus serveis amb les millors garanties.

Compartiu aquesta història

L’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols ha obtingut el certificat de qualitat turística en destinació (SICTED), un distintiu lliurat pel Consell Comarcal del Baix Empordà. El guardó reconeix la tasca de l’oficina, que depèn de l’Àrea de Turisme del consistori guixolenc, i el seu compromís de qualitat a l’hora d’oferir els seus serveis amb les millors garanties. La regidora encarregada del departament, Núria Cucharero, va assistir a l’entrega de diplomes el matí de dijous, 27 de maig de 2021, que es va dur a terme a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro.

Com l’Oficina de Turisme de Sant Feliu, 65 organitzacions més de la comarca -entre institucions, empreses i serveis- han rebut també aquest certificat. Han entregat els distintius Joan Manel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Xavier Dilmé, vicepresident del Consell i conseller de Turisme.

El més llegit

I després