I després

Localitzen 3.116 plantes de marihuana al Gironès

Compartiu aquesta història

Segons informen des de l’ Àrea de Comunicació de la Regió Policial de Girona, Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra juntament amb agents de la Policia Local de Cassà de la Selva van denunciar penalment, l’1 de juliol, un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la població de Cassà de la Selva, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
Els fets es remunten al passat 30 de juny, quan la Policia Local de Cassà de la Selva va alertar els Mossos que havien detectat una possible plantació de marihuana en unes naus industrials situades al veïnat de Montroig, a la carretera GIV-6741.
L’endemà, efectius d’ambdós cossos policials es van adreçar al lloc i van localitzar dues naus industrials on s’estava cultivant marihuana.
Dins d’una de les naus, els agents van trobar un home que cuidava les plantes i era el responsable de la plantació. A la zona principal de la nau, que feia de taller de serralleria, hi van localitzar dos falsos armaris. Cadascun d’aquests feia de porta per accedir a dues grans estances completament tapiades de la llum exterior.
En la primera de les sales hi van localitzar 1.832 plantes de marihuana en fase de creixement i 360 plantes més, en un estat òptim de recol·lecció. També hi havia restes que apuntaven que hi havia hagut altres 600 plantes, les quals ja havien estat tallades i possiblement comercialitzades.
En la segona sala van localitzar altres 924 plantes de marihuana. Aquesta estança estava perfectament climatitzada amb uns mòduls aïllants i se n’observaven dos més en construcció per engrandir la plantació.
Entre totes les sales, els agents van comissar 96 làmpades, 96 transformadors, bombetes, filtres, dipòsits d’aigua, climatitzadors d’aire, sistemes de reg i altres estris pel cultiu de les plantes estupefaents.
L’imputat haurà de comparèixer properament davant l’autoritat judicial competent per tal de declarar sobre els fets.

El més llegit

I després