I després

Lluís Baena júnior, s’incorpora a l’Escola de Ràdio de la nostra emissora

Compartiu aquesta història

No tindria més importància una de tantes col·laboracions, o bé incorporacions, a la nostra emissora directament o bé a través de l’Escola de Ràdio, que ha donat sortides professionals a diversos periodistes i la possibilitat de comunicar de molts que encara continuen amb els seus programes en antena després de 30 anys com seria el cas d’Enric Àguila, Joan Teixidó o bé el propi Josep Andújar entre altres.

En l’equip fix actual de Ràdio Sant Feliu hi trobem a l’Isidre Sánchez, un dels alumnes de l’etapa del carrer Campmany, o bé la Laura Aranda que es va incorporar quan era una criatura que es va sentir atreta per la ràdio i que pertany a la fornada de Jordi Sunyer (TV3) o de Santi Garcia (Ultramarinos Costa Brava).

Ens ha fet molta il·lusió que, com va fer el seu pare, el desaparegut i recordat Lluís Baena, el seu fill es presentés a l’emissora local amb la intenció de comprovar si, en realitat, és cert que hi ha un cuc en aquesta activitat que et pica i t’atrapa.

És imprescindible que a més de la curiositat hi hagi una gran dosi de vocació, d’altruisme i d’esperit de comunicar i de ser fidel al servei públic de les persones a les quals ens hem de dirigir.

Li vàrem proposar el repte de debutar fent tasques auxiliars en la retransmissió del Ple de constitució del nou Ajuntament i unes proves als nostres estudis. I sembla que ja el tenim al sac combinant la seva feina d’estiu amb unes hores de pràctiques fins que, en pocs dies, l’escoltem ja en antena.

Intentarem que no perdi els referents però que es faci a ell mateix, els gens del qui fou director de diverses emissores de la Cadena Ser (i que va morir en un accident l’any 2000 quan venia al l’esposa i els seus fills a passar el Nadal a Sant Feliu des d’Alacant per incorporar-se tot seguit a la direcció de Cadena Dial) ja els porta de sèrie.

Després de l’estiu iniciarà la carrera de periodisme a la facultat, volem ser part de la seva formació ja que s’ho val com a persona, amb la seva maduresa als 18 anys, i continuar afegint, a la nostra pedrera, professionals que s’han format com a periodistes i com a persones, en definitiva, guixolencs dels que ens podem sentir orgullosos.

Ens ha servit d’excusa la seva incorporació, des de fa unes setmanes, per tornar a rendir un record i un homenatge al pare, que estaria encantat de veure com és i com s’ha enganxat a la ràdio el seu fill, en Lluís Baena Jr.

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després