I després

LLORENÇ FERNÁNDEZ TORNA A SFG AMB “ISAVEL”

Compartiu aquesta història

El carismàtic cantant i músic guixolenc, Llorenç Fernández, torna a Sant Feliu formant part del col·lectiu d’artistes que representaran el musical “Isavel” aquest divendres a les 9 del vespre al Teatre-Auditori Narcís Masferrer.
El mestre cassanenc Antoni Mas, autor de la partitura, amb qui havia coincidit a l’orquestra Meravella fa uns anys, el va convèncer per debutar en el teatre musical i es mostra satisfet del personatge de Quim que interpreta, un pagès de les Gavarres que va influir en el pensament de l’activista calongina, Isabel Vila.
Però no només se sent satisfet del seu debut i del resultat, també ho està del de les seves dues filles (Carla i Marina) que completen cartell amb Mar Cortés, una altra nena de Sant Feliu.
En Llorenç destaca la força de la protagonista de l’obra i l’acció de l’alcalde guixolenc de l’època, Pere Caimó, a més de l’ambientació en una fàbrica de suro de les tradicionals que tant tenen a veure amb la història local.
En l’aspecte tècnic destaca el fet que la música no estigui enllaunada sinó que l’orquestra l’executa a peu d’escenari la qual cosa fa que l’espectacle sigui més autèntic.
Actualment el músic ganxó continua a Sant Vicens dels Horts treballant en diversos projectes, fent de professor en una escola de música i enrolat al grup d’havaneres Els Pirates al temps que està a l’espera de l’arribada de la seva tercera filla amb la cantant Ingrid Morral en pocs dies.

IMG-20131023-WA0002

El més llegit

I després