La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va fer lliurament divendres dels premis Cambra, que volen ser un reconeixement al dinamisme i trajectòria a les empreses. Les  guixolenques guardonades foren: restaurant Can Salvi (trajectòria turística), Wikiloc, portal web de rutes GPS (al dinamisme), BAYROSA S.L. (trajectòria comercial), Club Nàutic (trajectòria en serveis), Obres i Desmonts (trajectòria comercial),  Can Prat (dinamisme comercial) i Mundial Cork (trajectòria industrial).
A l’acte, celebrat al S’Agaró Hotel  hi varen assistir més de dues-centes persones entre les quals hi havia els alcaldes de Sant Feliu, Santa cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Tossa entre altres. L’acte fou obert amb un discurs crític del president de la Cambra, Joan Puig, envers la classe política  per l’aïllament que pateixen les empreses en l’actual context econòmic des de les administracions.
En pocs dies Puig pot tornar a ser escollit president, la qual cosa representaria el seu darrer mandat ja que esgotaria el temps màxim estipulat per llei.