I després

Comencen les obres de remodelació de la piscina de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Tal com estava programat aquest estiu la piscina municipal romandrà tancada per a realitzar-hi una reforma integral ja que en els darrers 10 anys d’existència ha patit un deteriorament important i una falta de manteniment que es podrà revertir amb aquesta inversió d’un mig milió d’euros procedents del nou pla Zapatero.
Aquest equipament ja va romandre tancat a principis d’any quan es va substituir la concessionària que el gestionava i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya se n’ha encarregat de la gestió de manera provisional . Aleshores s’hi van efectuar les reformes imprescindibles, ara amb les activitats del curs escolar finalitzades es procedirà a una reforma total de la instal·lació que s’allargarà duran tot el període estival.
La qüestió de la concessió va ser tema d’un encès debat en el ple on es va aprovar la delegació a la Junta de Govern Local de la competència per a la contractació de la concessió de la gestió del servei. Mentre els grups de l’oposició – i molt especialment el PSC- demanava la continuïtat dels actuals gestors, des del govern s’entenia que havia d’anar a concurs per tal que no s’interpretés com una concessió a dit. Finalment la proposta es va aprovar amb el vot de qualitat de l’alcalde atès que es va produir un empat en la votació.

El més llegit

I després