I després

L’INS Sant Feliu organitza uns cursos gratuïts dirigits a persones amb risc d’exclusió digital

Per demanar més informació o apuntar-s'hi, es pot trucar al 972 82 01 18

Compartiu aquesta història

L’INS Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat a la campanya engegada pel departament d’Educació per cobrir les necessitats de les persones que pateixen risc d’exclusió del món digital. La iniciativa està dirigida a adults i joves que ja es troben fora del sistema educatiu i començarà passades les festes de Nadal.

Consisteix en micro-cursos gratuïts de 15 hores a través dels quals els participants aprendran a utilitzar el mòbil, el correu electrònic, a fer ús de la seu electrònica dels organismes oficials, a demanar cita prèvia online, entre altres accions. Ens en parla la Cap d’Estudis d’FP del centre, Núria Malagón.

Altres cursos que es faran serviran, per exemple, en l’àmbit de la seguretat, per quan es rebin missatges que poden ser fraudulents. També hi haurà nivells més avançats dirigits a persones que volen ampliar les seves competències digitals en sectors de la indústria, com ara en impressores 3D, realitat virtual o dissenys digitals. Malagón ens explica què han de fer les persones que estiguin interessades en apuntar-se als cursos.

Totes les formacions són gratuïtes i al final de cada curs s’expedeix el certificat corresponent pel nivell assolit.

El més llegit

I després