I després

“Línia amb l’alcalde” de RSF inicia la segona etapa en antena amb J.A.Albó

Compartiu aquesta història

El programa setmanal “Línia amb l’alcalde”, de Ràdio Sant Feliu, ha tornat a l’antena de l’emissora municipal on s’han programat dos espais abans del període de vacances i on l’alcalde, Joan Alfons Albó, ja va poder comentar diverses qüestions referents a la gestió interna, als projectes engegats així com al dia a dia de la Ciutat.

Entre les qüestions que se li varen plantejar destaquem que, quant a la neteja viària, la troba molt deficient i fins i tot s’estan consultant a altres empreses per si la que té la concessió (CESPA) continua amb la seva deixadesa i cal rescindir-ne la concessió.

En referència a les hores extres dels treballadors de l’Ajuntament s’han suprimit en totes les àrees excepte a la policia local i a la brigada municipal al temps que es reforçarà l’àrea de comunicació per tal de projectar imatge actes i campanyes a l’exterior ja que a dia d’avui aquesta promoció és pràcticament inexistent.

Desapareixerà el llibret d’activitats que ha tingut diversos noms, que ara es diu “El 100%”, que té un cost anual de 10.000 € i les activitats passaran al setmanari local, amb la qual cosa es dóna també suport a la publicació que porta més de 64 anys de servei, a més del web municipal i altres suports.

Els morosos són un altre dels objectius a solucionar ja que hi ha gent que fa trampes en canvis de societats i altres picaresques que es perseguiran per tal que tothom compleixi amb els deures ciutadans com fa la majoria.

Respecte al Thyssen, va dir que la baronessa està més engrescada que mai amb el projecte que la fundació es constituirà ben aviat i que mentre s’acaba el museu es faran exposicions anuals importants de col·leccions del Thyssen, al Monestir de Sant Feliu, per anar creant dinàmiques que desemboquin en el Centre d’Art quan estigui finalitzat.

Quant al vandalisme que va patir la porta del consistori, la reparació de la peça puja a més de 2.000 €. De la nau de Carnaval va afirmar que es pensava que estava tancada la qüestió però que s’està negociant la possibilitat de tenir-ne una en propietat, del complex de Comercial Martí a Bujonis, que s’estava negociant.

Se li va preguntar per Josep López de Lerma i la seva baixa de CDC a la qual cosa va contestar que no ho sabia però que tampoc era el que aportava l’exparlamentari guixolenc a la formació convergent. I referent a la terrassa de La Cava que va generar un posa i treu de taules, testos i senyals de trànsit, va dir que era una prova que no havia donat bons resultats en funció de la vialitat i que es va tornar a la situació anterior.

La propera setmana s’emetrà el segon programa abans de les vacances d’estiu amb la previsió que torni el mes de setembre. Recordeu que podeu escoltar aquest espai en diferit en aquest mateix web en l’apartat “A la carta”

El més llegit

I després