I després

Familiars d’alcohòlics, Al-Anon, celebren 8 anys a SFG amb una reunió oberta

Compartiu aquesta història

Es diuen Al-Anon (retallat d’Alcohòlics Anònims) són grups de família i amics, un col·lectiu que dóna suport incondicional a persones de l’entorn familiar que decideixen o accepten que l’alcoholisme és una malaltia i que cal donar un pas endavant per tal de superar aquesta addició.

El proper cap de setmana celebraran els 8 anys de la seva implantació a Sant Feliu on els voluntaris han donat suport incondicional a les persones que els han demanat ajut i entre els actes destaca una reunió informativa, excepcionalment oberta, amb l’enunciat: “Els efectes de l’alcoholisme en la família i com afrontar-los”. Se celebrarà al Centre Cívic Vilartagues el dissabte, 16 de juliol a les 15:30 i per més informació es pot trucar al telèfon 620 228 422.

Al peu d’aquesta notícia podeu escoltar un tall de veu d’un representant d’aquesta associació, en Joaquim, que ens fa unes interessants declaracions d’aquesta associació que va néixer als EUA l’any 1951 i que a l’estat espanyol ho va fer l’any 1984. Aquests grups de família són anònims, no tenen afiliacions ni polítiques ni religioses i no accepten subvencions ni cobren quotes de cap mena.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/alcoholics_anonims.mp3]

El més llegit

I després