Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana ha preparat pel proper dissabte 18 de maig l’encesa d’una estelada de 3.000 espelmes a la Plaça del Mercat de la nostra ciutat!
L’origen de l’estelada d’espelmes és de Verges, per tant, del Baix Empordà, i és per això que molts altres municipis de la comarca com Santa Cristina d’Aro, Palafrugell, Pals, La Bisbal i nosaltres els ganxons, hem decidit fer un “Encén la Flama” tots el mateix dia.
L’horari previst és a les 16:30h inici del marcatge de l’estelada, a partir de les 18h tothom podrà posar la seva espelma apadrinada dins l’estelada, i a les 21:30h amb la col·laboració de Percussió Ganxona s’iniciarà l’encesa de les 3.000 espelmes. Durant tota la tarda, a la mateixa Plaça del Mercat, l’ANC tindrà una parada informativa, de marxandatge i punt de venda d’apadrinament de les espelmes.
Molts establiments i botigues de la ciutat participen essent punt de venda dels tiquets d’1€ per tal d’apadrinar cadascuna de les espelmes: Bar La Gaviota, Bodega Caselles-Viader, Llibreria La Guineu, Ceràmica Es Mussol, Calçats Llinàs, Forn de Pa Can Crisant, Fleca Can Dubé, Taller CopdeGas, Centre Excursionista Montclar, Estanc Oliver-Claramunt, Carnisseria Auger, Discos Sol Negre, Foto|Gràfic, Ca l’Àngel i al Centre Veterinari ARCA.
Guíxols per la Independència. Assemblea Nacional Catalana guixols@assemblea.cat

ESPELMES FACE