I després

L’Estat aprova uns primers 500.000€ pel futur Museu Thyssen a Sant Feliu 

Compartiu aquesta història

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts una primera aportació econòmica per tirar endavant el projecte de Museu Thyssen a la nostra ciutat. Ho va explicar el ministre de Cultura i Esports del govern espanyol, Miquel Iceta, en una visita a Sant Feliu de Guíxols.

En declaracions a aquesta emissora, el ministre ha explicat que aquesta aprovació referma el compromís de l’Estat en aquest projecte. Iceta creu que el nou museu pot augmentar l’atractiu de la nostra ciutat.

Iceta s’ha trobat aquest dijous per dinar amb diferents agents culturals de la nostra ciutat per tal d’intercanviar opinions en el marc de la campanya electoral del PSC. En aquest dinar, que es va fer al port de la nostra ciutat, també hi va assistir l’alcalde de la ciutat i el candidat socialista al congrés per Girona Marc Lamuà.

Per Iceta és important mantenir aquestes trobades per explicar el que s’ha fet aquests anys i les propostes socialistes pel proper mandat.

El socialista considera que diumenge es decideix si es continua avançant o retrocedint i assegura que aquesta setmana ha estat desastrosa pel PP de Feijoo.

El més llegit

I després