I després

L’ESPAI PORT ES CONVERTEIX EN UNA GRAN TAVERNA

Compartiu aquesta història

Més de 500 persones es varen acostar el passat dimecres a l’Espai Port on s’hi celebrava la cantada central de la XXI Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols amb l’escenari convertit en una gran taverna informal que acollia als integrants d’aquesta Mostra que en solitari, o bé plegats, varen fer les delícies del públic durant més de dues hores.
El cantautor Sé va trencar el gel amb un tastet de peces pròpies que permetien viatjar de Sant Feliu a l’Havana a través dels sentiments, el costumisme i l’humor, tot plegat rematat amb l’obligat i emotiu “Pare Joan”.
Tot seguit fou el torn d’uns Llops de Mar inèdits que afrontaven un repte gens senzill com era el de superar l’etapa que va comptar amb la presència de Llibori, Cristina Pujol i Marc Clos amb les incorporacions de Eduard Xandrich i Xavier Monfort. Els Llops varen estar a l’alçada basant el pes de l’actuació amb les presentacions de Montfort i la veu central del tenor begurenc Víctor Hernández.
Després del cremat popular de la mitja part era el torn de la renovada formació de La Taverna, liderada per seu fundador, Miquel Pedrol, que va oferir una actuació rodona i sofisticada amb la seductora veu femenina de la recentment incorporada Georgina Espolet i l’exquisit acordionista ganxó Albert Roncero. Al final el cantautor Sé va interpretar La Pauleta amb la formació, per incorporar a continuació als Llops de Mar que va aportar un altre clàssic taverner com és “El marxant”.
Plegats varen interpretar amb la complicitat del públic les habituals “La Bella Lola” i “El meu avi” per tancar una nit rodona entretinguda, entranyable i divertida que va deixar oberta la seva continuïtat en aquest espai que gaudeix de comoditat i la possibilitat de comptar amb un equip de so i llum que multiplica l’encant d’un espectacle de cançó de taverna únic a Catalunya i amb sabor 100% ganxó.

El més llegit

I després