I després

L’ESCRIPTORA MEGAN MAXWEL AL TEATRE

Compartiu aquesta història

El divendres 17 de novembre a les 19h al Teatre Auditori Narcís Masferrer, Llibreria Nobel porta a Sant Feliu de Guíxols l’escriptora Megan Maxwel, reconeguda escriptora espanyola-americana de novel·les romàntiques amb èxits i premis per la saga de llibres “Pídeme lo que quieras” . Presentació del seu últim llibre “ Yo soy Eric Zimmerman”. Els organitzadors apunten que es podrà aconseguir un exemplar signat, que tenen a disposició a la llibreria de la Placeta Maragall.

Sinopsi de Jo sóc Eric Zimmerman, vol. I: “Em dic Eric Zimmerman i sóc un poderós empresari alemany. Em caracteritzo per ser un home fred i impersonal, que gaudeix del sexe sense amor i sense compromís.

En un dels meus viatges a Espanya per visitar una de les meves delegacions vaig conèixer a una jove Judith Flores. Ella em va fer riure, em va fer cantar, em va fer fins i tot ballar, i jo no estava acostumat a això. Quan em vaig adonar que sentia més del que havia de sentir, em vaig allunyar d’ella, però vaig tornar, ja que aquesta dona m’atreia com un imant.

A partir d’aquest moment comencem una relació plagada de fantasia i erotisme, en la qual vaig gaudir ensenyant a Judith a gaudir del sexe d’una manera que ella mai havia imaginat. I tu, t’atreveixes a descobrir el costat submís, dominant i voyeur que tots portem dins?”

El més llegit

I després