I després

EL PDeCAT DEMANA A ERC TRENCAR EL PACTE DE GOVERN

Compartiu aquesta història

El Partir Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) de Sant Feliu de Guíxols ha fet pública una nota de premsa, dirigida a Esquerra Republicana de Catalunya, on demana que renunciï al pacte de govern que formen tres grups a l’Ajuntament, entre els quals s’hi troba el PSC, seguin la dinàmica d’alguns ajuntaments catalans:

“El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) insta a Esquerra Republicana (ERC) a trencar, per dignitat, el pacte de govern que tenen a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el Partit Socialista (PSC).

Des del PDeCAT volem recordar que el PSC ha sigut còmplice del PP en l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola, el qual ha causat la suspensió de l’autonomia i del Govern de la Generalitat de Catalunya, així com l’empresonament de líders d’entitats sobiranistes, de consellers i del vicepresident del Govern.

En aquest sentit, hi ha molts municipis on el trencament amb el PSC als Ajuntaments ja s’ha fet evident, com en el cas d’Olot o de Girona, amb alcaldes del PDeCAT, i a Blanes on ERC i PDeCAT van sortir del govern per deixar sols el PSC. Cal posar en valor el gest ètic de l’alcalde del PSC de Blanes que ha fet un pas al costat per desavinences amb l’actitud que el seu partit està adoptant en relació a la suspensió de l’autonomia i la judilització de la política.

Per aquest motiu ens plantegem les raons per les quals no hi ha hagut cap gest, en aquesta direcció, al govern tripartit de la nostra ciutat. Podria ser que d’immobilisme vagi lligat a l’amiguisme?”

 

El més llegit

I després