I després

L’escriptora guixolenca Pilar Francès presenta aquest dilluns a la Biblioteca la seva novel.la “Tot passa dues vegades”

Compartiu aquesta història

L’escriptora guixolenca Pilar Francès guanyava fa uns mesos el Vè Premi de novel·la Empordà amb ‘Tot passa dues vegades’.
Ha estat el primer premi que es dona des del Consell Comarcal del Baix Empordà que potencia la creació literària a la comarca. El premi consistia en 7000 € i la publicació del llibre, que per fi arriba per Brau edicions.
Aquest dilluns 21 de novembre a les 18h es fa la presentació a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu.

Ho explica l’autora del llibre.

 

Un llibre que segons Pilar Francès, “és la història de dues dones que es troben casualment, una escriptora i una galerista, unides per un fet que passa uns anys enrere. La trama anirà evolucionant fins arribar a un desenllaç veritablement inesperat”.

 

Després de 6 mesos per fi la seva novel.la veurà la llum i es presentarà a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, aquest dilluns a partir de les 18h.

 

L’escriptora Pilar Francès també ha estat guanyadora de premis literaris com: el 1er premi del XXIIè Concurs de Narrativa Dones Àrtemis de Cornellà de Llobregat, el 2n premi dels Jocs Florals del Palau Güell de Barcelona, 5è premi del XXIVè Concurs de Narrativa Dones Àrtemis de Cornellà de Llobregat, Finalista del IV Premi Colada de Lletres organitzat per l’Associació Garrotxa Cultural o el 3er premi del 3er Concurs de Microrelats 2018 Dones de Santa Cristina d’Aro entre d’altres.

 

El més llegit

I després