I després

L’Escola Oficial d’Idiomes organitza unes jornades per donar a conèixer la seva oferta en llengües

Els propers dimecres 27 i dijous 28 de novembre de 2019 tindrà lloc la tercera edició de les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols. Les activitats són gratuïtes, per tots els públics i tindràn lloc a l'edifici del Monestir.

Compartiu aquesta història

Els propers dimecres 27 i dijous 28 de novembre de 2019 tindrà lloc la tercera edició de les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols. Aquestes jornades, amb entrada lliure, proposen durant dues tardes un seguit de conferències en anglès, alemany, francès i català amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta d’aquest centre públic i oficial en llengües estrangeres. Les activitats són gratuïtes i van dirigides al públic en general, així com també a alumnes i ex alumnes de l’escola.

La directora del centre, Mercè Ribera, ha explicat que:

“Hi ha un doble objectiu: donar a conèixer la nostra feina i fer més notòria la nostra presència a la ciutat per augmentar la gent interessada en aprendre llengües a la nostra escola i, d’altra banda, promocionar les cultures que hi ha darrere aquestes llengües. Les Jornades Culturals de Sant Feliu de Guíxols volen, en definitiva, obrir a la ciutat totes aquelles activitats relacionades amb les cultures de les llengües que ensenyem.”

Així doncs, hi ha programades diferents activitats com una Sessió Plenària en català que parla sobre “gamificació”, el concepte “d’aprendre jugant”. Una altra que parlarà de tipus de música i cantants alemanys. També una sessió de cuina africana en francès i activitats sobre temàtiques geogràfiques, concretament Austràlia i Bretanya. La història també hi serà present en un xerrada sobre els 30 anys de la caiguda del mur de Berlín.

Podeu consultar el programa complet aquí.

Totes les activitats es duran a terme al Monestir de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Monestir s/n), a les sales Abat Panyelles i Abat Sunyer.

El més llegit

I després