I després

Arriba la 10a edició del ‘Trial Clàssic Costa Brava’ a Sant Feliu, aquest cap de setmana

Els propers 16 i 17 de novembre se celebrarà la X edició del Trial Clàssic Costa Brava a Sant Feliu de Guíxols. El públic assistent podrà veure-hi les motos més mítiques i que han marcat la història d'aquest esport com la Triumph, James, Ariel, BSA i els primers models de Montesa, Bultaco i Ossa.També hi destaca la participació de tota mena de motos de trial clàssiques.

Compartiu aquesta història

Els propers 16 i 17 de novembre se celebrarà la X edició del Trial Clàssic Costa Brava a Sant Feliu de Guíxols. El públic assistent podrà veure-hi les motos mítiques que han marcat la història d’aquest esport com són Triumph, James, Ariel, BSA i els primers models de Montesa, Bultaco i Ossa. També hi destaca la participació de tota mena de motos de trial clàssiques.

L’entitat Moto Club 2D Trial Costa Brava, organitzadora de l’activitat, té com a objectius principals, per una banda, recuperar la pràctica del trial a la Costa Brava i de l’altra, el moto-excursionisme, una modalitat essencial en la pràctica d’aquest esport de manera més familiar. La seva filosofia és “practicar l’esport per paratges i llocs incomparables i gaudir-lo d’una forma diferent, amb la família, els amics, companys, tot compartint la natura, l’entorn i apropant el trial a tothom, fins i tot més enllà del nostre país”.

En aquesta edició es comptarà amb la participació de més de 450 pilots de tot el món, incloent un vingut del Japó, d’entre els que destaquen l’Albert Cabestany, pilot mundialista, els excampions Yrjo Vesterinen de Finlàndia i Charles Coutard de França. Molts són vinguts de Finlàndia, Anglaterra, Escòcia, França, Alemanya, Polònia, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Espanya, entre altres.

Com a novetats destaquen la implementació d’un nou sistema de puntuació amb xips informàtics que permetrà seguir en viu les classificacions a través de la web de Trialgo, aquí. També es farà una retransmissió en directe a través del canal de Youtube de Trial Costa Brava, aquí. A la zona del Passeig s’instal·larà una pantalla gegant que des de primera hora del matí n’emetrà totes les imatges.

Com a espectacle final, dissabte a migdia, el pilot professional Christophe Bruand intentarà un backflip amb una moto de trial clàssica, també a la zona del Passeig. Les places estan ja tancades i es poden consultar les inscripcions i dorsals al seu web que podeu consultar aquí.

El més llegit

I després