I després

L’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu prepara el nou curs adaptant-se a l’actual situació

L’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols prepara el nou curs per encarar amb la màxima normalitat possible els diferents escenaris amb què es pot trobar degut a la incertesa de com evolucionarà la pandèmia.

Compartiu aquesta història

L’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols prepara el nou curs per encarar amb la màxima normalitat possible els diferents escenaris amb què es pot trobar degut a la incertesa de com evolucionarà la pandèmia.

La directora del centre, Mercè Ribera, explica que ja tenen “un bagatge de treball en línia i ens va ser relativament fàcil fer el tomb i adaptar-nos a aquest confinament”. De fet, el centre ja treballa amb una plataforma virtual d’aprenentatge i té alguns cursos que són semi-presencials “amb la qual cosa l’alumnat també està acostumat a fer una part del curs totalment en línia”.

En els mesos de confinament també es va fer “un esforç d’adaptació de les programacions i del sistema d’avaluació, sempre pendents de totes les instruccions del Departament d’Educació”, explica la directora.

De cara al proper curs, Ribera comenta que “tenim exactament la mateixa oferta de cursos que el curs passat i estem preparant diferents adaptacions perquè no sabem quin escenari tindrem el mes de setembre, però sí que és cert que amb tota l’experiència que ens han donat aquest tres mesos, hem fet una anàlisi i tenim diferents tipus d’escenari: que les classes comencin amb total normalitat però també que no puguem tenir la mateixa quantitat d’alumnes a les classes i haguem de fer una part semi-presencial”.

El que es plantegen és fer, a l’inici de curs, una diagnosi de l’alumnat per “poder anticipar alguns dels problemes que ens hem trobat en aquest passats mesos” i actuar de la manera necessària per solventar-los.

Pel que fa a les matrícules del proper curs pels nous alumnes, s’obren les preinscripcions online el 31 d’agost i fins el 3 de setembre. A més, el 3 de setembre també es poden fer presencials a l’escola, tot i que es recomana trucar per si s’hagués de demanar cita prèvia per necessitats sanitàries. El telèfon és el 972 82 16 46. També es pot enviar un correu electrònic a eoiguixols@xtec.cat

Tota la informació referent als cursos, horaris i altra informació d’interès, com per exemple les mesures sanitàries de protecció que s’aplicaran, es pot consultar al seu lloc web fent clic aquí.

El més llegit

I després