I després

L’Ajuntament compra dos vehicles elèctrics per a la desinfecció de la ciutat

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adquirit dos vehicles per a les tasques de neteja profunda i desinfecció de la ciutat. Es tracta de dos vehicles elèctrics del tipus goupil elèctric G2 amb bateries de liti que porten incorporat un equip de desinfecció amb un dipòsit de 450 litres que funciona amb un sistema de polvorització

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adquirit dos vehicles per a les tasques de neteja profunda i desinfecció de la ciutat. Es tracta de dos vehicles elèctrics del tipus goupil elèctric G2 amb bateries de liti que porten incorporat un equip de desinfecció amb un dipòsit de 450 litres que funciona amb un sistema de polvorització.

Aquestes màquines poden ser molt útils en la higienització d’espais públics. Des del primer moment de la crisi sanitària per la Covid19, l’Ajuntament va reforçar la neteja continuada i prioritària dels espais públics, i amb el temps ha intensificat les mesures higièniques. La compra d’aquests dos nous vehicles facilitaran la desinfecció del mobiliari urbà, passeres, dutxes de platges, papereres, etc.

cosso

La desinfecció mitjançant la polvorització és un sistema molt eficient, ja que requereix de molt poca aigua i poc tractament químic per netejar grans superfícies, a diferència dels sistemes utilitzats fins ara. A més, són màquines molt manejables per poder arribar a tots els racons

Els vehicles adquirits són elèctrics i per tant, de baix consum i baix manteniment. 

L’Àrea de Neteja Urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha presentat aquesta nova maquinària el dijous 16 de juliol, tot i que ja porten dies funcionant.

web1

El més llegit

I després