I després

L’Escola de pintura ‘Josep Albertí’ a la Nau Blau

Després del silenci obligat per la pandèmia l’alumnat de l’escola “Josep Albertí torna a mostrar les seves obres. Darrerament es va parlar molt d’un possible tancament de l’escola. Aquesta exposició és la prova que ho desmenteix i que l’alumnat de “Josep Albertí” torna amb molta il·lusió i presenta al públic experimentació i expressió creativa. Els artistes mostraran retrats que senten i pensen tot compartint emocions i sensacions.

Compartiu aquesta història

Després del silenci obligat per la pandèmia l’alumnat de l’escola “Josep Albertí torna a mostrar les seves obres. Darrerament es va parlar molt  d’un possible tancament de l’escola. Aquesta exposició és la prova que ho desmenteix i que l’alumnat de “Josep Albertí” torna amb molta il·lusió i presenta al públic experimentació i expressió creativa. Els artistes mostraran retrats que senten i pensen tot compartint emocions i sensacions.

L’objectiu dels artistes és impulsar les diferents manifestacions artístiques, mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general, compartir i inspirar de nou. L’ exposició estarà oberta del 21 d’agost al 19 de setembre i mostrarà obres d’ Àgueda Carrasco, Mía Barendse, Albert Bosch, Fina Burgos, Helena Gil, María Masip, Mercè Parleris, Gloria Rodés, Roy Stonebridge, Anna Torres i Lidys Troncoso.

A partir de setembre l’escola Josep Albertí començarà de nou impulsant així la creació i la cultura a Sant Feliu de Guíxols.

La inauguració està prevista pel proper 21 d’agost de 2021 a les 19 h.

Sala Nau Blau, carrer de Sant Isidre, 21, 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona.

El més llegit

I després