I després

Les platges de Sant Feliu i de Sant Pol obtenen la Bandera Blava

Compartiu aquesta història

Les platges de Sant Feliu i de Sant Pol obtenen un any més la Bandera Blava, una distinció que atorga la Fundació Europea d’Educació Ambiental en col.laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, l’ADEAC.

Amb aquesta bandera es reconeix a les platges que compleixen una sèrie de condicions ambientals i també per la seva bona gestió de la zona de bany, premiant aspectes com la vigilància i socorrisme, l’accessibilitat a aquests espais, com també a les zones de bany.

Cal recordar que aquestes dues platges tenen un sector per a fumadors i un altre per a no fumadors. Pel que fa a la platja gran de Sant Feliu, just abans d’entrar a la sorra, si es mira cap a mar, la zona que va des de la confluència de La Rambla cap a l’esquerra és la reservada per als no-fumadors.

Pel que fa a la platja de Sant Pol, la zona de no-fumadors va des de vora de la riera de Sant Pol, aproximadament a mitja platja, i arriba fins a la riera Agaró. En el referent a la platja d’Els Canyerets, tota està destinada a no fumadors.

A més, a la zona de fumadors, els usuaris disposaran de cendrers cònics gratuïts per utilitzar a la zona de fumadors, que es podran demanar a la caseta de socorrisme, com cada any.

El més llegit

I després