I després

300 persones participaran al sopar dels 50 anys del Club Bàsquet Sant Feliu d’aquesta nit

Compartiu aquesta història

Aquesta nit, el Club Bàsquet Sant Feliu celebra el sopar dels 50 anys de la seva fundació a nivell institucional en una activitat que tindrà lloc a l’envelat del Guíxols Arena. La previsió és que hi assisteixin vora 300 persones. Al sopar hi participaran tots els expresidents de l’entitat, com també els seus exjugadors i entrenadors, a més de tota la plantilla actual i els seus familiars. Així ho explica el president de l’entitat, Jordi Pujol.

Des de club es recorda que ara se celebren els 50 anys de la fundació institucional de l’entitat, però que ja es té constància que des de molts anys abans ja es jugaven alguns partits de bàsquet, que varen ser la llavor del club.

Des de l’arribada de la nova junta directiva, ara fa 3 anys, el club de bàsquet ha passat dels 80 als 250 jugadors i dels 5 als 19 equips, entre ells 4 de femenins.

De cara als propers mesos, hi ha previstes altres activitats relacionades amb el bàsquet a la ciutat, com per exemple que Sant Feliu sigui la seu del 3×3 de bàsquet que organitza la Federació Catalana de Bàsquet al mes de juliol o l’organització d’un 3×3 de caràcter internacional, amb les seleccions catalana, andorrana i la francesa.

El més llegit

I després