LES PLATGES ES POSENT A PUNT

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a través de l’empresa concessionària de la neteja Ferrovial Servicios ha realitzat els darrers dos dies un operació d’higienització i oxigenació a dues platges principals de la localitat (Sant Feliu i Sant Pol). Es fa per reforçar i millorar l’estat de les platges abans de la Setmana Santa. S’ha procedit a fer el llaurat i posada a punt d’aquesta zona.
La tasca de llaurat s’ha fet amb un tractor que arrossegava una peça de 3 metres de llargada amb multipues, que ha voltejat la sorra fins a quinze centímetres de profunditat. Amb això s’aconsegueix airejar la sorra i que els raigs de sol penetrin a la capa que no queda a la vista.
Passats pocs dies el tractor farà el garbellat per regularitzar la sorra i deixar-la a punt per la temporada de bany.
Aquesta feina s’afegeix a les tasques habituals de manteniment de les platges durant tot l’any. A més, els lavabos i serveis públics de les platges i les dutxes estaran en funcionament ja des d’ara, inici de la Setmana Santa.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació