I després

ACTES DE L’AFIC I DEL GRUP OPINA-S

Compartiu aquesta història

Fa uns dies va tenir lloc l’acte de clausura del 50è Aniversari de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols al Restaurant Murlà de Sant Feliu.
Amb una assistència de 45 persones l’acte va consistir en la projecció de 4 films de la secció cinematogràfica de l’Agrupació, un sopar i seguidament un reconeixement a les persones que han estat presidents de l’entitat al llarg d’aquests 50 anys.
Les projeccions de pel·lícules van ser “Corpus”, d’en Jaume Buxó de l’any 1965; “Il Castello Maledeto”, d’en Toni Ferrer (Toni Films) de l’any 1968; “Reversió”, de l’Alfons Hereu de l’any 1973 i “Missió especial”, d’Experimental Ninots (Alexandre Matas) de l’any 1989.
Tot seguit l’alcalde, Joan Alfons Albó, va lliurar les plaques commemoratives d’agraïment a la seva tasca.
Les persones homenatjades foren: Bartomeu Auladell, Jaume Buxót, Josep Bartumeu, Joan Duch, Alfons, Hereu, Toni Martínez i Jordi Gallego.

AFIC_2

ACTE DEL GRUP OPINA-S
Opina-S convida a tothom que hi vulgui assistir, a l’acte “Les Esquerres i la República” que tindrà lloc el dimarts, 15 d’abril a les 20:00h, en el Centre Cívic de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols.aprofitant el 83è aniversari de la proclamació de la segona República Espanyola, es farà un repàs de l’actuació de les Esquerres durant aquest període i els seus avenços en educació, igualtat, laïcisme, etc. Per a l’ocasió es comptarà amb la presència de Xavier Marín, director de l’escola de formació del PSC Xavier Soto, que, a part de parlar de les Esquerres i la República, també presentarà el seu llibre “Esquerra i dreta”, diferències polítiques fonamentals.

OPINAS

El més llegit

I després