I després

LES PAH’S CATALANES A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Malgrat que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sant Feliu de Guíxols només te un any i escaig de vida, el cap de setmana passat va tenir la responsabilitat d’organitzar una assemblea de les Plataformes (PAH’s) de tot Catalunya. El centre cívic de Tueda va rebre 160 representants de 40 ciutats i comarques que van debatre sobre qüestions organitzatives internes i les pròximes campanyes d’actuació.
Bona part del temps es va dedicar a repassar l’actual campanya de les PAH’s que impulsen mocions a tots els ajuntaments perquè els governs locals apliquin les sancions previstes a la Llei de l’Habitatge de Catalunya als pisos i vivendes desocupats que no surten al mercat per poder-se dedicar a lloguer social. En aquest sentit la PAH de Sant Feliu de Guíxols va presentar la seva moció a la darrera reunió de la Taula per l’Habitatge local, que la va assumir.
La moció es presentarà sens dubte al Ple municipal d’aquest mes i s’espera que sigui aprovada per l’immensa majoria dels grups polítics amb representació al municipi. La reunió tinguda a Sant Feliu va ser considerada pel conjunt de les PAH’s com la més profitosa de les tingudes darrerament i es va elogiar llargament l’organització de la trobada, en la que van participar una vintena de persones lligades a la PAH –SFG.

El més llegit

I després