Després de les festes de Nadal, l’associació cultural amics del Museu de la Màgia reprèn les activitats amb la conferència-col·loqui que porta per nom La màgia del vi.
L’analista vitivinícola, professor d’anàlisi sensorial i col·laborador del Dominical del Diari de Girona, Agustí Ensesa i Bonet ens explicarà els mites, les veritats, les tradicions i les mentides que s’han anat creant al llarg dels segles a l’entorn del vi.
Santa Cristina d’Aro, tot i que actualment tingui poca producció vitivinícola, els seus terrenys, sobretot abans de la fil·loxera, havien donat molts litres de vi. Agustí Ensesa unirà el passat del municipi amb la màgia que respira al moment actual gràcies al Museu de la Màgia (col·lecció Xevi). Tot seguit es clourà l’acte amb una degustació de vins.
L’acte tindrà lloc el dissabte 25 de gener a les 8 del vespre a la sala d’exposicions “la Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina, “la Caixa”, l’hostal Barnés, la Fundació Moret i Marguí i La Casa Màgica.