I després

L’entitat Mascanada 6 presenta les seves noves activitats de cara als propers mesos

L’entitat Mascanada 6 presenta les seves noves activitats de cara als propers mesos. Aquesta és la nova programació cultural dels MicroCicles de l'Ermita de Sant Amanç

Compartiu aquesta història

L’entitat Mascanada 6 presenta les seves noves activitats de cara als propers mesos. Aquesta és la nova programació cultural dels MicroCicles de l’Ermita de Sant Amanç:

*Dissabte 19 de febrer a les 19h, Pedro Burruezo i Nur Camerata.
Burruezo & Nur Camerata ens presenten el seu darrer disc, ‘al-Majnún’ (Satélite K). Un compendi de peces inspirades en el món d’al-Andalus i/o també algunes cançons tradicionals andalusines interpretades sota nous prismes. Un món imaginari entre Orient i Occident, entre el passat i el futur, entre la tradició i la transgressió. Amb elegància, i, alhora, amb esquinç, amb passió, sense academicismes. El dia del concert a Sant Feliu de Guíxols el grup enregistrarà un videoclip de la cançó “Leylum adyib” per a la promoció del seu darrer àlbum.
Entrades anticipades al web de Mascanada6. Preu 8€ general i 6€ socis.

*Divendres 25 de febrer a les 20,30h, Adrià Puntí presenta el seu nou disc ‘Benvingut d’esquena’. Representa la tornada del líder del ja desaparegut i enyorat grup Umpa-pah, l’inigualable Josep Puntí i Fàbregas. En aquest cas, en un format acústic acompanyat de guitarra i teclats, podrem gaudir de les moltes cançons que ens transportaran en el temps i a la vegada, tastar les noves composicions de l’artista saltenc.
Entrades 15€ general i 13€ socis. Venda únicament online al web de Mascanada6. Aforament limitat.

*Divendres 25 de febrer Ulmus, dark folk instrumental + Exposició d’Error! Design ‘20 Years of Music Posters’. Durant tot el dia es podrà visitar l’exposició, adquirir el llibre i parlar amb la persona que hi ha al darrera d’Error! Design, Xavi Forné. A la tarda, el grup de folk instrumental Ulmus oferirà un concert que de ben segur serà especial, gràcies a l’acústica que ofereix l’Ermita de Sant Amanç.

*Dissabte 2 d’abril Taller familiar de Kokedama, tècnica japonesa de testos artesanals.

*Divendres 22 d’abril Impro de dansa “Diàleg entre música, cos i veu”, a càrrec de Paula Guzzo i Julie Dreneau.

*Dissabte 30 d’abril Tast de vins del celler Vi(o)ritme + Quartet Minvant, entre la clàssica i el jazz.

*Dissabte 7 de maig Presentació del llibre de Lourdes Ral “Tints vegetals” + Taller familiar.

Més informació a www.mascanada6.com

El més llegit

I després