I després

Ja es poden adquirir les entrades gratuïtes pel concert de cloenda de la Capital de la Sardana del dia 12 de març

Ja es poden adquirir les entrades del concert de cloenda de la Capital Sardana, que es portarà a terme el proper dissabte dia 12 de març a les 17h de la tarda al Pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Ja es poden adquirir les entrades del concert de cloenda de la Capital de la Sardana, que es portarà a terme el proper dissabte dia 12 de març a les 17h de la tarda al Pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols.

Les formacions musicals, solistes i directors que intervindran sota el títol de ‘És quan canto que hi veig clar’, seran:
El grup Port Bo.
La soprano Indira Ferrer.
La Cobla Montgrins.
Cor de Cambra Euterpe.
Jordi Molina (director).
Antoni Mas (director i autor de l’obra interpretada de conjunt).

Podeu adquirir les entrades gratuïtes pel concert de cloenda de la Capital de la Sardana fent clic aquí.

Fent una aclucada d’ull al poema de J. Vicens Foix, del qual pren referència, ‘És quan canto que hi veig clar’, dona nom a una obra i un repertori basats en les formes d’expressió i els gèneres musicals mes genuïns de la música popular i tradicional catalana, com son la cobla, el cant coral, les sardanes i les havaneres.

En la primera part del concert, la cobla, el cor i els solistes, interpreten, de manera individual, cadascuna de les diferents formes musicals abans expressades; mentre que, a continuació, mostren les diferents possibilitats d’ensemblar els seus sons fins a desembocar en l’obra de la qual el concert pren el nom i que tots els intèrprets executen de forma conjunta.
‘És quan canto que hi veig clar’ es va estrenar el dia 12 de maig de 2019 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb un extraordinari èxit de públic i de crítica.

El més llegit

I després