I després

L’empresa guixolenca Cafès Roura també comercialitza el seus cafès en càpsules

Compartiu aquesta història

Les empreses familiars se les han de veure constantment amb la dura competència de les grans multinacionals que són les que provoquen els canvis d’hàbits dels consumidors amb les estratègies de venda, la distribució, els preus competitius i les innovacions.
I això també passa en els canals d’un producte tant especial com és el del cafè, del qual a Sant Feliu disposem d’una marca tant arrelada com és el de la família Roura que en el seu recorregut ha anat posant-se al dia en la seva oferta per tal de no perdre quota davant les evolucions del sector.
S’ha hagut de plantejar un nou repte com és el de disposar de la nova modalitat de cafè en càpsules sense que això afecti a la qualitat d’un producte tant concret i de la barreja que li ha donat, històricament, un sabor marca de la casa que, amb tots aquests canvis de format, no variarà en la seva essència ja que les fórmules del producte són les mateixes.
En Nando Roura va prendre fa anys el relleu del seu pare, en Josep, fundador de l’empresa i ha estat qui ha hagut d’encarar la majoria de canvis que s’han anat produint a gran velocitat.
El mercat de les càpsules permetrà a Cafès Roura ampliar la seva oferta introduint nous tipus de cafès per comercialitzar a diversos establiments de Sant Feliu (de moment Ca l’Àngel, Ca la Nati i Can Prat) per anar-se expandint en el sector a més d’oferir-los en els seus establiments com el de Girona anomenats El Cafetí.
S’ha aconseguit trobar l’empresa que fabrica les màquines expenedores per aquest model de càpsules i comença una nova etapa, que té moltes possibilitats i que, en realitat és el futur.
En tot aquest vertiginós canvi en els mercats i competències, Roura es va associar amb la marca Tupinamba, de Canet de Mar d’on va néixer una societat compartida al 50%”, tot i que Cafès Roura SA, produeix el cafè a Sant Feliu que es distribueix a les cafeteries pròpies i altres locals així com a botigues d’alimentació, botigues gurmet, forns de pa i mercats de barri, entre d’altres.

Veu Ferran Roura:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/ferran_roura.mp3]

El més llegit

I després