I després

L´edil David Plana denuncia que un desconegut el va empentar des de dalt un mur

Compartiu aquesta història

El regidor de l’Ajuntament de Calonge, David Plana, es va fer ferides de consideració, dilluns a la nit, quan, segons ell mateix, un desconegut el va empènyer i es va precipitar daltabaix del mur de la Planassa a Palamós. Plana va estar hospitalitzat en observació durant tota la nit i el matí de dimarts li van donar l’alta. El regidor calongí ja ha anunciat que presentarà una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra.
Els fets van passar quan David Plana estava assegut, amb la seva companya, al mur de la Planassa. Ell mateix va explicar a Ràdio Palamós com va passar tot.
David Plana és regidor no adscrit de l’Ajuntament de Calonge. Ara fa un mes havia cedit temporalment les seves competències com a regidor de Turisme i Platges perquè estava de baixa mèdica. Plana es va presentar a les eleccions municipals dins de la candidatura de Ciutadans per Calonge i Sant Antoni, la formació liderada per Josep Rosselló. Al cap d’uns mesos, però, va deixar el grup i va quedar com a regidor no adscrit. Va ser un dels regidors que va donar suport a la moció de censura que va desbancar el socialista Antoni Esteve i va donar l’alcaldia al convergent Jordi Soler. Des d’aleshores forma part de l’equip de govern municipal. (Ràdio Palamós)

Veus David Plana
[audio:http://www.rsf.fm/audio/david_plana.mp3]

El més llegit

I després