I després

L’Edgar Sanz omple la Casa Irla en el seu concert de presentació a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El jove cantautor ganxó de 17 anys, Edgar Sanz, va passar dissabte amb bona nota la prova que suposava oferir un concert en solitari davant del públic guixolenc i en un espai ja consolidat com és el celler de la Casa Irla.
L’Edgard va fonamentar el seu repertori amb versions de temes del seu descobridor i padrí artístic, el cantautor Josep Andújar “Sé”, que va fer el parlament d’introducció destacant del debutant la seva sensibilitat per haver triat aquest estil de temàtiques, la qual cosa no és massa habitual en nois de la seva edat.
Aparentment tranquil, l’Edgar va anar desgranant les esmentades versions saltejades amb composicions pròpies que varen sorprendre pels seus continguts i per les harmonies que les embolcallen així com versions de cançons de Josep Thió o Els Pets entre altres.
També va compartir cinc temes amb en Sé amb qui va acomiadar el recital amb una cançó que feia referencia a l’amistat com és “L’home més ric”.
Els organitzadors ja preveuen la seva participació en properes temporades al temps que estan editant diferents vídeos de l’actuació al YouTube del qual us oferim la cançó “Primer amor”.

Edgar Sanz – Primer amor (clikar aquí per veure el vídeo)

El més llegit

I després