I després

L’Associació Turística Guixolenca atorgarà avui el guardó Porta Ferrada d’Or al periodista i cantautor ganxó Josep Andújar “Sé”

Compartiu aquesta història

Avui dimecres, 1 de juny de 2022, a les 13:30 h. se celebrarà, als jardins de l’Hostal del Sol de Sant Feliu de Guíxols l’acte d’imposició del guardó Porta Ferrada d’Or que l’Associació Turística Guixolenca (ATG) atorga a aquelles persones que d’una manera o altra han contribuït a la promoció i bon nom de la ciutat a través del comerç, la indústria, la cultura i les arts.

Enguany s’ha acordat concedir-lo al periodista i cantautor local Josep Andújar (conegut per “Sé”), personatge polifacètic i impulsor de la ràdio i televisió local, de la Mostra de Cançó de Taverna i de múltiples facetes, com la musical, que compta amb l’edició de nou àlbums de composicions pròpies.

En anteriors edicions s’ha lliurat, entre altres, a la baronessa Von Thyssen, als escriptors Josep Vallverdú i Josep M. Gironella, a la professora i escriptora Margarita Wirsing, al rector de la UdG, Josep M. Nadal, als directors teatrals Ricard Pelló i Roser Descayre, a empreses sureres, al Festival Internacional de Cinema Amateur o al pintor Josep Torrent Buch.

El més llegit

I després