I després

Convocatòria pels artistes locals per exposar a la sala d’exposicions dels Jardins del Monestir aquest any 2022

Compartiu aquesta història

Els artistes locals i les associacions de la ciutat que desitgin exposar la seva obra o els seus treballs, en la sala d’exposicions de la Casa dels Jardins del Monestir, han de presentar una sol·licitud amb el PROJECTE EXPOSITIU, les IMATGES de les obres en format digital, fotografies o enllaç web, el currículum i un dossier de treballs anteriors. Per accedir a la convocatòria han de mostrar la seva vinculació amb la Ciutat, haver-hi nascut o estar-hi empadronat.

A partir de les sol·licituds rebudes es farà un calendari d’exposicions quinzenals. Presentació del projecte del 6 al 19 de juny de 2022 a l’OIAC, Ajuntament . Plaça Mercat, 6-9 de Sant Feliu de Guíxols.

· Els subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració, segons l’article 14 de la Llei 39/2015 (persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants), hauran de presentar-lo telemàticament a la seu electrònica mitjançant el tràmit d’instància genèrica, cal certificat digital.

A partir de les sol·licituds rebudes es farà un calendari d’exposicions quinzenals.

Les bases “EXPOSICIONS DELS ARTISTES LOCALS I ASSOCIACIONS A LA SALA D’EXPOSICIONS DELS JARDINS DEL MONESTIR 2022” es poden consultar a través de la pàgina web.

El més llegit

I després