I després

L’Associació de Pesca obre les inscripcions per l’escola de pesca d’aquest estiu

Amb l'activitat es vol fomentar el coneixement sobre les talles mínimes dels peixos i el respecte per la natura

Compartiu aquesta història

L’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu obre demà divendres les inscripcions per la quarta edició de l’Escola de Pesca, que tindrà lloc a Sant Feliu durant els dies 1, 8 i 15 de juliol.

L’activitat consisteix en sortides en barca des del Club Nàutic i està dirigida a nenes i nens de 7 a 17 anys. A més de pescar, els participants reben una formació sobre la vida marina de la nostra costa. Així ens ho explica el president de l’entitat, Xavier Pérez.

Les sortides es fan pel sector de Les Penyes, sempre que el temps ho permeti, i durant el matí, que és quan sol haver-hi millor mar. Després de 3 edicions, la valoració que es fa de l’activitat des de l’entitat és molt bona. En Xavi Costa destaca que els participants s’ho passen molt bé.

Amb aquesta iniciativa és vol que les nenes i nens aprenguin nocions bàsiques de pesca i tinguin coneixement de les espècies del nostre litoral. També es vol conscienciar als joves sobre les talles mínimes de pels peixos i fomentar el respecte per la natura. Les inscripcions s’han de fer per Whatsapp al telèfon 646 727 706. Les places són limitades.

El més llegit

I després