I després

L’Associació de Festes Ganxones organitza una gimcana nadalenca pels aparadors de Sant Feliu

Hi participaran una setantena d'establiments de la ciutat i les nenes i nens hi hauran de trobar els personatges amagats

Compartiu aquesta història

Coincidint amb els dies de La Màgia del Nadal, el 16 i 17 de desembre l’Associació de Festes Ganxones ha organitzat una gimcana pels aparadors d’una setantena d’establiments participants. L’activitat tindrà lloc entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre.

Per poder-hi jugar caldran un fulls que l’associació repartirà a les escoles del municipi. Les nenes i nens que no estudiïn a Sant Feliu poden recollir aquest fulls a l’Oficina de Turisme, a La Rambla.

El funcionament és molt senzill. A cada aparador participant s’hi amagaran el Tió, el Pare Noel o els Ries Mags d’Orient. Les nenes i nens els hauran de trobar i un cop els hagin trobat, escriure en el full quin personatge han trobat en quin aparador.  Ens ho explica la presidenta de l’associació, Marce del Río.

Tots els participants, un cop hagin entregat el full de participació a la bústia de l’entrada de La Màgia del Nadal, entraran al sorteig d’un val per a una estada a Port Aventura.

D’altra banda, també s’engegarà un concurs per xarxes socials per entrar al sorteig d’una panera dels comerciants que participen en l’activitat.

El més llegit

I després