I després

Ja estan a la venda les entrades per la Màgia del Nadal dels Jardins del Monestir

Coincidint amb els mateixos dies de La Màgia, s'ha organitzat una gimcana per una setantena d'aparadors de comerços de la ciutat

Compartiu aquesta història

Torna La Màgia del Nadal als Jardins del Monestir de Sant Feliu, una proposta organitzada per l’Associació de Festes Ganxones amb la col·laboració de l’Agrupació Teatral Benet Escriba.

L’activitat, que comptarà amb un centenar de voluntaris, tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre. Aquest any, hi hauran alguns canvis respecte a passades edicions. Així ens ho explica la presidenta de l’entitat, Marce del Río.

Les entrades ja es poden adquirir, presencialment, a Llibreria Nobel, Perruqueria Neus Patón i a Golosos, al preu de 4 euros. També es poden comprar online a Entrapolis clicant aquí. Els beneficis de la venda de tiquets es destinaran a joguines per la Creu Roja.

Coincidint amb els mateixos dies de La Màgia del Nadal, l’entitat ha organitzat una gimcana d’aparadors nadalencs amb una setantena d’establiments adherits i que tindrà lloc en l’horari habitual de les botigues.

A cada aparador participant s’hi amagaran el Tió, el Pare Noel o els Ries Mags d’Orient i les nenes i nens els hauran de trobar. Properament, l’associació entregarà els fulls per participar-hi a les escoles de Sant Feliu. També estaran disponibles per recollir en punt de la ciutat per a totes les nenes i nens que no estudiïn a Sant Feliu. Properament us n’informarem.

D’altra banda, també s’engegarà un concurs per xarxes socials per entrar al sorteig d’una panera dels comerciants que participen en l’activitat.

El més llegit

I després