I després

LAS VEGAS TAMPOC PODRÀ OBRIR PER CAP D’ANY

Compartiu aquesta història

La vigília de Nadal el responsable de la sala de festes Las Vegas, Francesc Perarnau, comunicava a la nostra emissora que finalment, fins després de festes, és a dir, el mes de gener, no li era possible reobrir el local per tota una sèrie d’inconvenients derivats del desgraciat incendi del dilluns 12 de desembre.

Li va seguir un degoteig d’anulacions en el mes en què hi tenia previstos diversos esdeveniments però es tenia l’esperança que, com a mínim, s’hi pogués celebrar la festa de Cap d’Any, per a la qual comptava amb un mínim de 80 reserves.

El dimarts, 13 de desembre, es comptava amb una excursió de Viajes Loreto, que feia estada a Sant Feliu de Guíxols amb final de festa a la sala, es va haver d’anular immediatament. El cap de setmana hi havia programat un esdeveniment de rumba que també va caure i el seguiria la Quina de l’A.D. Guíxols, que al final s’ha traslladat al pavelló municipal de La Corchera, però es mantenia la possibilitat de salvar el Cap d’Any si la programació de treballs d’enderrocament de part de la façana de la nau incendiada i la reparació del sostre de la sala es podien portar a terme.

Fins i tot es contemplava la possibilitat de fer la celebració en una carpa externa o bé en algun altre local de la ciutat però el temps ha jugat en contra i finalment s’ha decidit anular totes les activitats.

La part triangular de l’estructura va suposar molta més feina de la prevista en un principi en tractar-se d’una vella edificació de totxo massís d’una amplada considerable i no ha donat temps a reparar els desperfectes de la sala, que era condició sine qua non per part dels serveis municipals per garantir la seguretat dels usuaris.

Entretant, es va fer el sorteig d’una panera on la participació ciutadana amb l’adquisició de butlletes anava destinada íntegrament als responsables de la sala que, en aquesta etapa, han obert les portes desinteressadament a les entitats ganxones per a la celebració de les seves activitats.

Esperem que ben aviat pugui tornar a obrir portes i no estaria de més que s’hi pogués programar una festa especial per tal de contribuir a la recuperació de la sala per a la recuperació d’un important actiu per a l’oferta lúdica de Sant Feliu de Guíxols.

Foto de lliurament de la panera del sorteig amb Josep Perarnau i els agraciats.

500-faldilla

El més llegit

I després