I després

LA GRAN QUINA DE SFG SUPERA LES EXPECTATIVES

Compartiu aquesta història

La Gran Quina de l’A.D.Guíxols, Vilartagues C.F . i Escola de Futbol Sant Feliu, de la qual la primera diada es va celebrar el passat 26 de desembre, diada de Sant Esteve, va superar totes les expectatives de l’organització.

Entre les 6 i les 9 del vespre, horari en què es varen sortejar 14 lots, dos d’ells especials, hi varen assistir prop de 1.000 persones que en un moment o altre hi varen participar tot i que la majoria d’assistents varen adquirir els abonaments especials de 25 euros que donaven dret a optar a tots els lots. Per les partides dels lots normals calia una aportació individual de 2 euros i per les especials de 3 euros.

Enguany, amb la nova organització dels tres equips del futbol ganxó, els premis varen incrementar el seu valor respecte a les passades edicions (2.200 euros cada dia) i la participació fou multitudinària, malgrat que es va haver de fer un canvi d’emplaçament ja que estava programada a Las Vegas i l’Ajuntament va facilitar la seva ubicació al pavelló de La Corchera, compartint espai amb el Ganxó Parc. De fet la sala de ball hagués quedat petita atès que el seu aforament per un esdeveniment d’aquestes característiques no arriba a les 500 persones.

Encara resten importants premis, entre ells una Playstation 4 que formarà part dels lots especials que es posaran en joc el proper diumenge, 1 de gener, amb el mateix horari (des de 18:00 h. fins les 21:00 h.) en el mateix espai.

Els organitzadors aconsegueixen amb aquest esdeveniment, a repartir entre les tres entitats, una injecció econòmica en l’apartat d’ingressos atípics pel manteniment de les entitats i al temps implanten a Sant Feliu de Guíxols una quina de gran participació com les que ja s’han consolidat en diversos municipis de les comarques gironines.

Els organitzadors fan una crida a la participació del primer dia de l’any per consolidar-la i, en el cas que la resposta sigui igual de positiva, no es descarta contemplar un nou espai més diàfan per tal d’acomodar a tots els participants, que a més de les taules varen omplir el sector de les grades, i possiblement es podrà anar incrementant el valor dels lots.

El més llegit

I després