600 MAPA INTERACTIU

L’ARXIU MUNICIPAL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS POSA EN MARXA UN MAPA INTERACTIU SOBRE ELS BOMBARDEJOS A LA CIUTAT DURANT LA GUERRA CIVIL

En la commemoració dels 80 anys del final de la Guerra Civil, l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha realitzat un mapa interactiu amb  els bombardejos que va patir Sant Feliu durant els anys que va tenir lloc el conflicte.

Al mapa hi podreu trobar marcats els diferents punts que van ser bombardejats, amb les dades més rellevants, i un dietari que recull les transcripcions dels principals documents dipositats a l’Arxiu Municipal, com ara estadístiques oficials, informes de la Creu Roja, diaris personals, entre altres.

Aquesta eina recopila d’una manera planera i exhaustiva tota la informació de la que actualment es disposa sobre els bombardejos que van afectar la població. Podeu accedir-hi clicant aquí.

Coicidint amb aquesta commemoració, el Museu d’Història de Sant Feliu ha organizat per aquest divendres 15 i dissabte 16 diverses activitats que podeu consultar aquí.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació