I després

L’artista gironí Pep Camps exposa una retrospectiva a Castell d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt, Pep Camps (1963) és un pintor gironí amb gairebé 30 anys de trajectòria professional, que ha realitzat exposicions tant col·lectives com individuals a diverses galeries nacionals i internacionals que té obra en diverses col·leccions públiques i privades. Més actiu que mai, exposa ara en dues galeries gironines: a l’Art Exposicions del castell de Benedormiens de Castell d’Aro (fins al 2 d’agost) i a la galeria d’art Joan Planellas de Tossa de Mar (fins al 28 de juliol).

La primera de les mostres reuneix una selecció d’obres de l’artista que il·lustren la seva trajectòria des de l’any 1987 fins a l’actualitat, fent un recorregut per diverses fases de la seva pintura. És per això que l’exposició esdevé una oportunitat única per aprofundir en la seva obra, que, tal com es pot observar, manté sempre uns trets cal·ligràfics, estilístics i temàtics al llarg de les distintes etapes pictòriques. Pel que fa als fils conductors, se’n poden veure alguns de clars, com l’Orient asiàtic, ja sigui per temàtica ja sigui per, segons el parer del coordinador d’art Sebastià Goday, “la manera pausada i subtil de pintar, remullada en zen, i per la interiorització dels paisatges propers als seus tallers, o per la forma circular (la forma més perfecta) que apareix en el primer pla de moltes de les seves pintures”.

Actualment, Camps ha instal·lat l’estudi al Baix Empordà, i hi treballa les grans teles i els dibuixos amb els seus característics degoteigs de colors, verticals o horitzontals.

El més llegit

I després