I després

L’ANTIC AVENIDA SERÀ UN HOTEL DE 4 ESTRELLES

Compartiu aquesta història

En la Junta de Govern del dimarts 10 de maig es va donar via lliure al projecte de remodelació i posada en marxa de l’antic Hotel Avenida, situat al carrer Maragall, 14 de Sant Feliu de Guíxols, a la confluència amb el carrer de Girona.
Es preveu que les obres s’iniciïn el mes de setembre, que el maig de l’any 2017 s’obri al públic amb una qualificació de 4 estrelles i que compti amb un total de 24 habitacions que, segons els nous propietaris, s’orientarà a una clientela de la qual ja disposen i que reserven estades més llargues de les habituals en destins tranquils, amb escenaris com els que ofereix Sant Feliu, especialment per a famílies i persones jubilades..
Aquest edifici dels germans Anlló fou adquirit per 312.664 euros (impostos exclosos) en subhasta pel grup immobiliari Barcelona Renta Corporación Real Estate S.A, (el mateix que va adquirir el Rex I i Les Noies), ara fa justament dos anys.
Tal i com es va fer amb els anteriors hotels, el grup inversor els va revendre a empresaris hotelers que són els qui estan executant els seus projectes de remodelació o de nova construcció.
L’Avenida oferia la possibilitat de destinar-lo a us hoteler o bé residencial i, sortosament, hi ha empreses interessades que veuen el potencial amb què compta Sant Feliu, com també ha succeït amb la societat que va adquirir Hotel Regina de la Placeta Maragall.
Tots aquests establiments es troben en un radi de pocs metres, ben a prop del passeig, de la platja i en ple centre comercial. També cal esmentar el primer establiment germà recuperat com és l’antic Hostal Montserrat, actualment Hostal Chic, que després de romandre tancat durant dècades, ofereix un aspecte atractiu, amb encant, que mostra el camí a seguir per recuperar part de l’oferta que cal per donar un impuls al turisme de qualitat que busca destins com el que pot oferir la ciutat.

El més llegit

I després