I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

BUENAFUENTE PRESENTARÀ DIVENDRES A BCN EL SINGLOT FESTIVAL DE SFG
El proper divendres El Terrat i TheProject presentaran a barcelona la segona edició del Singlot Festival 2016 que tindrà lloc el 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu en el marc del Festival de Porta Ferrada.
Andreu Buenafuente, com a director artístic del Singlot, presentarà totes les novetats d’enguany, el cartell i s’avançaran tots els detalls de les tres branques del festival, la programació general i les jornades acadèmiques i professionals per acabar en vermut.
En la presentació també participarà Marc Martínez que introduirà a la primera producció que sorgeix del primer Singlot, “Mal Martínez”, i Fermí Fernández amb el seu muntatge “Sommelier”.

500 SINGLOT

 

FESTA DEL MAR I FIRA MARINERA
Cap de setmana dedicat al mar a Sant Feliu de Guíxols amb la quarta edició de la Fira Marinera, el 20 i el 21 de maig, amb el mercat mariner amb una trentena de parades situades al passeig del mar, amb jocs i tallers infantils també a la Rambla Vidal, exposicions, diada de vela llatina, havaneres, concursos, obertures d’espais museístics i trobada de vehicles clàssics entre altres.

500 FIRA

TASTETS DE PEIX BLAU ALS JARDINS JULI GARRETA
La campanya oficial del Peix Blau Ganxó es va obrir amb una espectacular mostra de tastets que al preu d’un euro, els establiments participants oferien, juntament amb l’Àrea de Turisme, als Jardins Juli Garreta el passat dissabte.
El fort vent de garbí no fou obstacle perquè hi hagués una gran assistència i que en una hora i mitja s’esgotessin les 550 racions aportades per disset restaurants participants mentre sonava cançó de taverna en directe. La campanya s’allargarà fins el 19 de juny i hi participen més de 30 establiments de la ciutat.

500 PEIX

 

DIUMENGE DONES GANXONES, DONES DEL MÓN A SFG
El proper diumenge, 29 de maig se celebrarà als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols la vuitena edició de la trobada”Dones ganxones, dones del món” amb diverses activitats, entre les 10 del matí i les 13:30 h. del migdia, realitzades per dones de diverses nacionalitats.
Els tallers estan previstos a les 10:30 h., els tallers a les 11:30 h. i l’entrega de premis del concurs fotogràfic “Dones ganxones, dones del món” a les 12:00.
Inscripcions als tallers i més informació: presencialment al Centre Cívic Vilartagues, al telèfon: 972820101 o bé al correu igualtat@guixols.cat

500 SIAD

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE D’ENRIC VILÀ A LA CASA IRLA
El proper dissabte, 28 de maig a les 19 h., es presenta a la Casa Irla el llibre “Un estiu a les trinxeres” de Enric Vila (Barcelona, 1972) que escriu una crònica política i sentimental que neix al voltant la consulta del 9N i que és una radiografia del procés d’independència de Catalunya. Una reflexió sobre la Catalunya dels últims deu anys i mira de captar l’electricitat de l’ambient, els rumors, el nerviosisme, la violència oculta, les contradiccions i la incertesa que plana sobre el panorama polític del país.

500 VILÀ

 

MOCIÓ DE GUÍXOLS DES DEL CARRER CONTRA ELS PARADISOS FISCALS
Guíxols des del carrer ha anunciat que presentarà en el Ple d’aquest dijous una moció en la qual proposa que l’Ajuntament s’afegeixi al moviment municipalista per lluitar contra els paradisos fiscals des de les ciutats. Afegeixen que fa pocs dies Barcelona va signar un decret que prohibeix contractar amb cap empresa que utilitzi filials o empreses participades per evadir o blanquejar capitals i que altres ciutats catalanes com ara Mataró, Sant Cugat, Vilanova i la Geltrú, Olot o Tarragona ja s’han declarat “zones lliures de paradisos fiscals”: MOCIÓ GDC

500 GDC

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 27 de maig, 21:00 h.: Howli’n Dogs (Girona, folk d’entreguerres)
– Dissabte 28 de maig, 21:00 h.: Pesh (Torelló/Bcn, indie-folk) & Ask The Dust (St Feliu, freak folk)
– Diumenge 29 de maig, 17:00 h.: The Big Bench (Madrid, projecte acústic d’en Juan Blas de Nothink)

500 pesh

 

JORDI AGUILAR I TONI GADEA, CONCERT ENTRE DOS AL CHEERS
Reunió puntual de dos músics per a un concert anomenat “Entre dos” al Cheers Bar & Bistro de Sant Feliu de Guíxols de la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols.
Es tracta del reconegut guitarrista Jordi Aguilar amb el percussionista i bateria, Toni Gadea, capaços d’adaptar-se a una àmplia gamma d’estils musicals tal i com demostraran en aquest concert el dijous 26 de maig, a les 22:00 h.

500-CHEERS

 

ES VA CELEBRAR EL XXIX APLEC DE LA SARDANA DE SANT FELIU
Diumenge es va celebrar el 29è Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols organitzat per l’Agrupació Amics de la Sardana amb un matí amb molta assistència de públic als Jardins Juli Garreta. La bona decisió de l’organització de traslladar el programa de tarda al cobert del col·legi l’Estació va permetre que es pogués portar a terme ja que l’aiguat que va caure fou considerable i fins i tot va fer saltar les tapes del clavegueram del carrer Hériz. Amb les cobles Ciutat de Girona, Rossinyolets Sant Jordi i Ciutat de Barcelona i els balladors i balladores a sopluig, es va poder celebrar l’esdeveniment anual.

500 sardana

 

MICROESPAI DE CREU ROJA SANT FELIU-VALL D’ARO
Concert solidari, aquest és l’enunciat del guió que conforma un dels quatre microespais de Creu Roja Joventut Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro corresponent a aquest dissabte i diumenge a les 9:30 h., on Jordi Roca anuncia les diverses actuacions que es portaran a terme al pavelló polivalent de Castell d’aro la primera setmana de juny: GUIÓ CREU ROJA

500 creu roja

 

El més llegit

I després