I després

L’alcalde de SFG, Carles Motas, assisteix a la inauguració del Thyssen de Màlaga

Compartiu aquesta història

La baronessa Carmen Thyssen va convidar dijous a l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, a la inauguració del Museu Carmen Thyssen Málaga en el palau de Villalón,que ha estat l’acte cultural més destacat que s’ha produït a Andalusia en els darrers mesos.

Motas ha declarat que tant la baronessa com l’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre, varen enviar un missatge de suport als guixolencs assegurant que “ara toca Sant Feliu”.

Carmen Thyssen va comentar que el seu equip, conjuntament amb l’Ajuntament, havien de continuar treballant plegats per ratificar els compromisos de les institucions i a buscar finançament tant públic com privat per continuar el procés que ha de desembocar en la realització d’aquest desig personal de la baronessa d’implantar una pinacoteca a l’antiga fàbrica de Can Serra on ja s’hi estan fent treballs previs a més de comptar amb el projecte executiu aprovat.

Amb l’alcalde de Màlaga es va parlar també de les sinèrgies que s’han de generar especialment amb les exposicions itinerants amb la resta de centres d’aquesta prestigiosa marca.

Ambdós alcaldes varen destacar la generositat i l’interès personal de Carmen Thyssen que permetrà impulsar la cultura i el turisme en els dos punts de la geografia que ella mateixa ha triat en resposta a la hospitalitat i respecte que sempre se li ha dispensat.

Veu Carles Motas Alcalde de Sant Feliu de Guíxols:
[audio:http://www.rsf.fm/audio/thyssen_motas.mp3]

El més llegit

I després