I després

Aquest divendres s’ha inaugurat oficialment la llar d’infants Mas Balmanya de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest matí de divendres s’ha inaugurat oficialment la nova escola bressol de Mas Balmanya amb presencia de la Directora General d’Educació Infantil i Primària, Alba Espot, del Delagat Territorial a Girona, Albert Mallol, l’alcalde, Carles Motas, la regidora d’educació, Fina Cosp, la directora del centre Mª Àngels Domènech i altres autoritats i representants de la comunitat educativa de Sant Feliu.

Aquest equipament, que té una arquitectura privilegiada, unes modernes instal·lacions i un equip educatiu molt preparat, limita amb l’escola l’Ardenya, amb vistes a aquest paratge natural del mateix nom. .

En les intervencions que podreu escoltar al final d’aquest article tothom es va mostrar satisfet de comptar amb aquest centre que ofereix les millors garanties per els infants en el primer tram del seu recorregut educatiu.

La nova escola per a infants de zero a tres anys, és un equipament educatiu de 610.47 metres quadrats de superfície total, disposa de 6 aules (260.44 m2), 1 sala polivalent (91.85 m2), 1 sala de reunions (20.60 m2) i altres serveis (237.58 m2).
El pati i els espais exteriors arriben als 1180 m2, vuitanta dels quals corresponen a un pati d’esbarjo adaptat per a nadons.

Està gestionada per la cooperativa Suara i compta amb 60 infants i 8 educadores.

Veu Fina Cosp Regidora d’educació o Mª Angles Domenech Directora del centre:
[audio:http://www.rsf.fm/audio/escola_bressol.mp3]

El més llegit

I després