Segons informa el DDG, l’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Llensa, va ordenar aquest dimecres el tancament del complex esportiu (piscina i bar) de la urbanització Sant Miquel d’Aro per “deficiències” en la instal·lació. Ho ha fet en ple estiu perquè “fa dos anys que estem amb aquest tema, l’han d’arreglar i deixar en condicions” i ara “jo no vull ser responsable del que pugui passar aquí”, va explicar el batlle per justificar aquesta decisió. Per la seva part, els veïns asseguren que la piscina està en un molt bon estat i que ja han anat fent les obres i actuacions que ha requerit el consistori. Com a protesta, ahir van fer una marxa fins al mateix Ajuntament.
La urbanització, que té més de 25 anys, no està recepcionada per l’Ajuntament i es “governa” amb una Junta. Des de fa uns anys, s’ha de posar al dia i actualitzar-se, unes actuacions que ha d’assumir la mateixa urbanització.
Per una part, l’alcalde manté que han requerit en els últims anys diverses actuacions, algunes de les quals “van retardant”. L’ordre de tancament pesava sobre la piscina des de feina un mes però dimecres passat, després de veure que no atenien als requeriments, va enviar la policia al final de la tarda, quan encara hi havia alguns usuaris, per clausurar-la.
Els veïns al·leguen que estan fent tot el que demana el consistori “sense parar” i que fins i tot la piscina “està millor que la de l’Ajuntament”. Precisament, lamenten que “ens exigeixen uns mínims que a altres entitats o piscines no es demanen”, van explicar. Alhora, van lamentar que tanquin la piscina en ple estiu i ahir es van manifestar fins a l’Ajuntament.