I després

L’ALCALDE ANUNCIA DEMANDA CONTRA TSF

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana Tots per Sant Feliu va distribuir 6.000 fulletons en mà i per les bústies del municipi en els quals continuava incidint en el procés de contractació del gestor turístic donant per fet que “l’alcalde l’alcalde fa contractes als seus amics per 5.445 euros al mes”, entre altres consideracions.
L’alcalde, Joan Alfons Albó ha fet un post en el seu Facebook en el qual notifica textualment que “en relació al fullet infame que ha repartit Tots per Sant Feliu, on es parla d’amiguisme, us informo que interposem una demanda judicial. S’ha encarregat al despatx del senyor Frigola de Sant Feliu de Guíxols. Us ho dic ara perquè prèviament s’ha valorat la fortalesa de la demanda”.
L’afer sembla que no acabarà aquí perquè Tots per Sant Feliu anuncia paral·lelament que estan valorant amb el seu equip jurídic interposar una demanda per irregularitats en el procés de contractació i per tràfic d’influències.
Aquest dimarts TSF parlarà amb la resta de grups de l’oposició per intentar entrar una moció en el ple ordinari de juliol “per reprovar a l’alcalde i a la regidora de promoció de ciutat per entendre, en el passat ple, que el gestor havia renunciat i ens consta que encara està treballant i que no es tracta d’un equip sinó d’un particular”. En el cas que no s’inclogués aquesta moció en l’ordre del dia, la intenció és sol·licitar un altre ple extraordinari de reprovació al govern.
En el creuament de notes i declaracions la regidora, Pilar Giró, va assegurar a la nostra emissora que es pot demostrar que les altres dues empreses que es varen convidar al concurs varen rebre correctament la informació contràriament al que asseguraven els grups de l’oposició i que la contractació es fa a un equip i no a un particular.

TSF

El més llegit

I després