I després

L’Ajuntament vol posar fi a la prohibició d’accés al camí de ronda del Club de Mar perquè els ciutadans hi puguin accedir.

Compartiu aquesta història

El consistori està decidit a acabar amb la privatització del camí de ronda al seu pas pel Club de Mar de SFG considerat públic per l’administració i privat per la comunitat de propietaris de l’edifici construït l’any 1975 en què es va arrabassar a la Ciutat una font pública, una vista privilegiada i un camí de ronda. No n’hi va haver prou amb aquest abús especulatiu sinó que també es varen annexionar el pas arran de mar prohibint l’accés a més de 20.000 ciutadans per benefici d’uns quants propietaris, la majoria forasters de poc més que de cap de setmana.
Recentment ha arribat a l’ajuntament la notificació que s’hi posava un guàrdia jurat per impedir el pas dels ciutadans, la qual cosa no ha agradat gens a l’alcalde que s’ho ha pres com una provocació i un acte de força envers els ciutadans i el mateix consistori.
És per això que ja ha mobilitzat als serveis tècnics i jurídics per posar-se al dia i començar amb la convocatòria d’una reunió amb els veïns per intentar acostar al màxim les posicions abans d’emprendre, en cas que no hi hagi una entesa, les accions legals que s’estimin necessàries per poder fer desaparèixer les tanques que impossibiliten el pas dels ciutadans i turistes per aquesta zona.
Carles Motas diu que aquest espai és propietat de la Dirección General de Costas depenent del Ministerio de Medio Ambiente que, precisament, s’està plantejant que edificis en la línia marítimo terrestre, com el de Can Rius (limítrof amb el Club de Mar), han de desaparèixer en dates no massa llunyanes. La darrera que va transcendir era la de l’any 2018.
L’alcalde també apuntava que donat que la propietat abasta fins el mirador del revolt del passeig del President Irla, aquest espai mostra un estat d’abandonament prou evident per la qual cosa també se’ls requerirà per a un millor manteniment d’aquest àmbit. Així ho declarava en el decurs de l’espai Línia amb l’alcalde de Ràdio Sant Feliu el dijous al migdia.

Declaracions Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/club_de_mar.mp3]

El més llegit

I després