I després

Els mossos intervenen a Girona prop de 400 kg d’haixix en el marc d’un control policial preventiu

Compartiu aquesta història

Agents dels Mossos d’Esquadra van comissar, a la matinada de diumenge de la setmana passada, un total de 380 quilos d’haixix que estaven a l’interior d’una furgoneta aparcada en un pàrquing subterrani públic de Girona.
En relació amb el comís, els agents van detenir un home de 34 anys, veí de Girona, acusat d’un delicte contra la salut pública. El detingut va ser posat a disposició judicial, i el jutge li va decretar presó provisional.
Els fets van començar a la mateixa nit, a Platja d’Aro. Els agents dels Mossos de l’àrea regional de recursos operatius (ARRO) de Girona, van fer aturar un cotxe sospitós en aquesta localitat, en el transcurs d’un control policial preventiu. A dins, hi anaven dues persones. Les indagacions dels agents els van portar a localitzar una furgoneta que estava aparcada en un pàrquing de Girona. A dins de la furgoneta hi havia la droga, en diversos paquets. La droga estava repartida en bosses de cap a 42 quilos de pes cadascuna, aproximadament.
A partir de gestions posteriors, de la policia de l’àrea territorial d’investigació, es va determinar que un dels homes aturats en el control de Platja d’Aro estava relacionat amb el cas. Al detingut, no se li coneixen antecedents policials.
Al llarg de la setmana passada, els agents van fer gestions per tal de determinar si hi podia haver més persones implicades en aquest cas, però de moment no han fet cap més detenció. (El Punt).

El més llegit

I després