I després

L’Ajuntament treballa per crear una illa escolar segura a la rodalia de l’Escola Mossèn Baldiri Reixach

Es tracta d’un espai habilitat perquè pares i mares i els seus fills puguin accedir a les proximitats del centre amb seguretat, tot evitant que els vehicles hi puguin estacionar.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està treballant per a crear una illa escolar segura a la rodalia de l’Escola Mossèn Baldiri Reixach. Es tracta d’un espai habilitat perquè pares i mares i els seus fills puguin accedir a les proximitats del centre amb seguretat, tot evitant que els vehicles hi puguin estacionar. La mesura impedirà escenes d’automòbils obstaculitzant el pas dels infants i els seus acompanyants i provocant situacions de risc.

El Baldiri Reixach no és el primer centre educatiu de Sant Feliu que disposa d’illes escolars segures. El consistori guixolenc ja ha treballat anteriorment a les immediacions de l’Escola Gaziel i també del Cor de Maria amb les mateixes finalitats. A banda del terra pintat clarament per a diferenciar la zona, també s’hi estan instal·lant peces metàl·liques per tal d’assolir els objectius marcats.


En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, Josep Saballs, explica que aquestes illes segures són “camins marcats i segurs, allunyats dels vehicles motoritzats, perquè els infants puguin arribar fins a les escoles”. L’edil comenta que “també s’està renovant el parc infantil del davant del Baldiri”, i properament “s’actuarà a la pista poliesportiva”. Tot plegat va en sintonia amb la voluntat de l’equip de govern de “fer la vida més comfortable als veïns i veïnes del barri del Sot dels Canyers i, en definitiva, de tota la població ganxona”, conclou el mateix Josep Saballs.

El més llegit

I després