L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha destinat 11.256 euros els centres educatius de la ciutat, en base als projectes presentats per cadascun.
El consistori disposa d’una partida, denominada “Subvencions a activitats educatives”, que permet ajudar els centres educatius locals en les seves demandes.
Així, s’ha ajudat en part a la digitalització de les aules del Cor de Maria-Sant Josep, el transport dels alumnes del Transport Escolar (de l’escola Baldiri Reixach), la compra de material i llibres de l’Ampa Escola Ardenya, l’edició del llibre de Sant Jordi de l’escola Gaziel (així com també a l’edició de la revista informativa del centre), l’organització de la Quinzena de la Ciència i edició de les publicacions del centre de l’escola l’Estació, ajuda a la qual cal afegir part de l’import per la compra de vestidors per alumnes, un televisor i un DVD. L’institut Sant Elm rep també una aportació per ajudar a l’edició de la revista del centre, els premis Sant Jordi i el foment en l’intercanvi amb alumnes de francès. L’Escola de Müsica rep part dels ajuts sol.licitats en activitats i compra de material. La FEDAPA rep també una aportació per poder organitzar les activitats de la Diada de l’Escola 2010 i l’Escola Bressol l’Oreneta rep un ajut econòmic per impulsar activitats de Nadal, Carnaval, Sant Jordi i Teatre