I després

L’Ajuntament subvenciona amb 11.250 euros les entitats educatives de la ciutat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha destinat 11.256 euros els centres educatius de la ciutat, en base als projectes presentats per cadascun.
El consistori disposa d’una partida, denominada “Subvencions a activitats educatives”, que permet ajudar els centres educatius locals en les seves demandes.
Així, s’ha ajudat en part a la digitalització de les aules del Cor de Maria-Sant Josep, el transport dels alumnes del Transport Escolar (de l’escola Baldiri Reixach), la compra de material i llibres de l’Ampa Escola Ardenya, l’edició del llibre de Sant Jordi de l’escola Gaziel (així com també a l’edició de la revista informativa del centre), l’organització de la Quinzena de la Ciència i edició de les publicacions del centre de l’escola l’Estació, ajuda a la qual cal afegir part de l’import per la compra de vestidors per alumnes, un televisor i un DVD. L’institut Sant Elm rep també una aportació per ajudar a l’edició de la revista del centre, els premis Sant Jordi i el foment en l’intercanvi amb alumnes de francès. L’Escola de Müsica rep part dels ajuts sol.licitats en activitats i compra de material. La FEDAPA rep també una aportació per poder organitzar les activitats de la Diada de l’Escola 2010 i l’Escola Bressol l’Oreneta rep un ajut econòmic per impulsar activitats de Nadal, Carnaval, Sant Jordi i Teatre

El més llegit

I després